Hoppa till innehåll
Välj rätt espressomaskin: Barista Pro eller Barista Touch? - Barista och Espresso

Välj rätt espressomaskin: Barista Pro eller Barista Touch?

Kaffeentusiaster! Här är en djupdykning i de två mest populära espressomaskinerna från Sage: Barista Pro och Barista Touch. Även om de ser likadana ut vid första anblicken finns det faktiskt en hel del skillnader mellan de två. Om du funderar på att köpa en ny espressomaskin kan du fortsätta läsa för att ta reda på vilken som är bäst för dig.

Barista Pro är Sages mest avancerade kaffemaskin, som kan producera den bästa möjliga koppen kaffe med ett stort antal anpassningsbara inställningar. Den har en kraftfull pump på 15 bar, en inbyggd kaffekvarn med 30 olika rostningsnivåer och ett manuellt mjölkskumningsaggregat. Med två programmerbara knappar kan du lagra dina favoritkaffeblandningar i Barista Pro.

Barista Touch lutar dock mer åt att vara en hybridmaskin. Den har många funktioner med Barista Pro, inklusive dess intuitiva display och interna värmesystem. Men den har också manuella alternativ, som till exempel möjligheten att justera bakningstemperaturen och tiden. Barista Touch har också en inbyggd kaffekvarn med 30 olika rostningsnivåer.

Så vilken mask tycker du är mest smickrande? Om du vill ha den mest avancerade kaffemaskinen eller om du är en professionell barista är Barista Pro ditt bästa val. Barista Touch kan dock vara det bättre alternativet om du vill ha en mask som är enklare att använda men som fortfarande låter dig finjustera bryggningen av ditt kaffe. Ditt val av en av dessa Sage-maskiner garanterar dig den bästa möjliga koppen kaffe.

Sage Barista Pro är deras mest professionella espressomaskin, och den ger dig full manuell kontroll över din bryggningsprocess som en professionell barista, med en kraftfull 15-bar-pump och 30 olika inställningar för bryggstyrka att välja mellan. Barista Touch är en hybridmaskin med både automatiska och manuella inställningar, så att du kan anpassa din espresso efter dina önskemål. Mjölken kan till exempel skummas upp automatiskt eller manuellt, beroende på vad du föredrar. Om du vill ha den mest avancerade kaffemaskinen ska du välja Barista Pro. Om du vill ha något enklare men fortfarande med många anpassningsmöjligheter ska du välja Barista Touch.
Äldre inlägg
Nyare inlägg

Kundvagn

Din varukorg är för tillfället tom

Shoppa nu