Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓Fri frakt inom Sverige

Köp guide - Sage Rekonditionerad

Sage har många olika modeller av sina espressomaskiner och det kan upplevas svårt och krångligt. Här klargör vi skillnaderna för och-nackdelarna för att hjälpa dig hitta din perfekta espressomaskin som passar dina behöv.

Barista Express

Om espresso är det viktigaste kommer Barista Express inte att göra dig besviken. Express har en kompakt design med integrerad kvarn, varmvattenuttag för din americano eller te, ångpinne för din Latte och Cappuccino och programmbara volymknappar.

KÖP Barista Expresss

Barista Pro

Redan har använt en espressomaskin tidigare? Barista Pro är en uppgraderad variant av Express med en snabbare och effektivare kokare med endast 3 sekunders uppvärmningstid. Det ger din en stor fördel om du vill brygg flera koppar och skumma mjölk. Tack vare sin LCD display visar Pro all viktigt information för din bryggning.

köp barista pro

Barista Touch

Om du gillar effektivitet och automatisering är Barista Touch din perfekta alternativ. Touch har allt som Pro har men även har en Touchskärm med allt du behöver för att få den bästa resultatet samt en automatiks mjölkskumning. Det enda du behöver göra är att välja mängde skum och temperaturen på mjölken. Det finns flera färdig programerade drycker och du kan spara dina favoritdrycker.

köp barista touch
Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen

Item is added to cart