Hoppa till innehåll

Ansvarsbegränsning

9.  Ansvarsbegränsning

9.1 Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

9.2 Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

9.3 Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

9.4 Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

9.5 Ändringar till de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

10.  Force Majeure

Händelser som krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder, regeringsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, kostsamma omständigheter och motsvarande händelser utanför vår kontroll, som inte kunde förutses, ska hänföras till force majeure. Detta innebär att Barista och Espresso är befriade från sina skyldigheter att uppfylla ingångna avtal.

10.  Anmärkning för kunder utanför EU: 

Vänligen kontakta oss först innan du gör ett köp i vår webshop.

Moms 0 %, export utanför EU.  Observera att du ansvarar för eventuella lokala tullar och skatter.

Garanti: För länder utanför EU står kunden för fraktkostnader vid eventuell reparation.

För annullerade beställningar förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaderna för korttransaktionsavgiften.

Kunder i Storbritannien:

Det minsta beställningsvärdet är 135 GBP. Vår butik beräknar inte moms för kunder utanför EU. För beställningar som understiger 135 GBP måste vi ta ut brittisk moms på försäljningsstället och det kan vår webbshop inte göra för tillfället. Vi uppskattar din förståelse.

 

11.  Hjälp oss att hjälpa dig.

 Om du har några frågor om de produkter som vi erbjuder på vår webbplats, vänligen kontakta oss först innan du gör din beställning.   På så sätt försöker vi undvika att vi skickar produkter till dig som inte är som förväntat.  Hjälp oss att hjälpa dig.

 

 

 

Kundvagn

Din varukorg är för tillfället tom

Shoppa nu