Hoppa till innehåll
Den ultimata julklappstipset för kaffenörden! - Barista och Espresso

Den ultimata julklappstipset för kaffenörden!

 Att få en bättre kopp kaffe är något som många av oss drömmer om, men det kan vara svårt att veta vad man ska köpa för att uppnå detta. För att hjälpa dig att ge bort det perfekta julklappen till kaffenörden i ditt liv, har vi samlat några av de bästa produkterna på marknaden.

Tempermatta

En tampermatta är ett måste för att få ut det bästa ur din espresso. Den här mattan från Motta och är tillverkad av högkvalitativt gummi och har en stabil konstruktion som gör den lätt att använda.

 

Knockbox

En knockbox är ett ypperligt verktyg för att enkelt och säkert ta bort espresso pucken utan att det blir alldeles för skitigt runt espressomaskinen. Den här modellen från Motta har en stilren design och är tillverkad av rostfritt stål för extra hållbarhet.

Kaffevåg

För att få den perfekta mängden bryggkaffe behövs en kaffevåg. Denna modell från Joe Frex är lätt att använda och har ett stilrent utseende. Den har också en timer som hjälper dig att hålla koll på bryggningstiden.

 

Kaffekvarn

Eureka Mignon Kaffekvarn är ett utmärkt val för att uppnå precis rätt malningsgrad. Den har en professionell konstruktion och är lätt att använda, samtidigt som den har en modern och stilren design. Denna modell är en dem populäraste på marknaden och är älskad av många! Det går även att mala för brygg och franskpress. 

Sammanfattning

Alla dessa produkter är utmärkta julklappar för kaffenörden som vill ha den perfekta koppen kaffe. Med hjälp av dessa produkter kan de dra nytta av en högkvalitativ espresso. 

 

Äldre inlägg
Nyare inlägg