Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

Skillnaden mellan Cappuccino, Latte och Mocha - Barista och Espresso

Skillnaden mellan Cappuccino, Latte och Mocha

Ibland kan det vara svårt att urskilja skillnaderna mellan olika espressodrycker som cappuccino, latte och mocha. Dessa drycker skiljer sig från varandra på flera sätt. Först och främst bygger alla tre på espresso, men det är det som skiljer dem åt.

En cappuccino är en espressobaserad dryck som består av espresso, hett mjölk och skummad mjölk. Den har en ljus, söt smak och en luftig, krämig konsistens. Latte är också en espressobaserad dryck, men den är lite annorlunda än cappuccino. Den består av espresso, hett mjölk och lite skummad mjölk, och den är krämig och lite sötare än cappuccino.

Mocha är en annan espressobaserad dryck som består av espresso, hett mjölk, choklad och ibland lite skummad mjölk. Den har en chokladsmak och en lätt söt smak. Den är lite krämigare än cappuccino eller latte.

Så när du beställer en espressodryck, se till att du vet vad du får. Om du är osäker, fråga din barista för att få mer information om dryckens smak och konsistens.

Äldre inlägg
Nyare inlägg

Lämna en kommentar

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen