Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓Fri frakt inom Sverige

Flairespresso

Flair 58

Guldstandarden för manuell espresso

Flair 58 är avsedd för den espressoafficionado som inte är villig att offra något på vägen till espresso av storhet.

Flair 58 har Flairs första branschstandard 58 mm portafilter för ökad kompatibilitet med bryggverktyg, samt vårt anpassade förvärmningskontrollsystem som gör det möjligt för användaren att förvärma sitt brygghuvud till en av tre olika temperaturer. Denna förbättring av värmestyrningen är nyckeln till att leverera konsekvent, vacker espresso skott in och skott ut.

mer information

Flair Pro 2

Vi vill presentera Flair PRO 2, som höjer ribban för manuella espressomaskiner. PRO 2 har samma prestanda som den ursprungliga PRO:n och är perfekt för dem som vill ha espresso av cafekvalitet, allt från en bärbar, manuell maskin med spakmekanism. PRO 2 ger den högsta nivån av manuell kontroll av alla våra espressomaskiner. Vårt PRO 2 brygghuvud är större och ger möjlighet till olika förhållanden och att välja in dina extraktioner med vår tryckmätare. Att förbättra det bästa är vad vi gör.

mer information

Flair Signature

Den eleganta. Signaturen.
Flair Signature-serien har samma funktioner som Classic, men är mer elegant och snygg. Alla färgalternativ, vit, svart eller krom, levereras med vår signaturkopparpläterade portafilterbas, vilket innebär att någon av modellerna kommer att vara mittpunkten i ditt kök eller din kaffestation. Vi tycker att det är den snyggaste manuella espressomaskinen du kan hitta.

Dessutom är alla Signature-modeller standard med vår anpassade tryckmätare som gör att användarna kan få omedelbar feedback och brygga med precision med inriktning på "Espresso-zonen".

mer information

Flair Classic

Originalet. Den klassiska.
Flair Classic är den ursprungliga Flair espressomaskinen som vände upp och ner på kaffeindustrin 2016. Den helt manuella, enkel servering, med handspakspress kan brygga mellan 6-9 BAR tryck, exakt det som behövs för att brygga espresso av cafekvalitet var du än är.

Varje Classic levereras med allt du behöver för att brygga espresso av cafekvalitet, när som helst och var som helst, inklusive en anpassad bärväska. Uppgradera till ett tryckmätarkit på våra tillbehör för precisionsbryggning.

mer information

Flair The NEO

NEO är Flairs senaste produkt som är byggd för nybörjare och för dem som vill ha bekväm och prisvärd espresso hemma.

Vi skapade NEO för att den ska vara enkel, miljövänlig, kostnadseffektiv och rolig, samtidigt som den producerar utsökt espresso. Vi utformade den här produkten med vetskap om att Moka-pannor, många podmaskiner och andra bryggare för hemmabruk påstår att de gör espresso, men i själva verket bara ger dig en kopp starkt kaffe. Vår hemlighet ligger i vårt Portafilter med flödeskontroll som gör bryggningen enkel.

mer information

James Hoffman Flair recensioner

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen

Item is added to cart