Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

Om Flair Espresso

Välkommen till Flair espresso! Vi är ett familjeföretag med en passion för att skapa högkvalitativa espressobryggare och kaffeprodukter. Vårt mål är att ge våra kunder den ultimata kaffeupplevelsen genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet och enkel användning.
Flair espresso grundades av en grupp kaffeentusiaster som ville dela sin kärlek till det perfekta espressoet med världen. Sedan dess har vi vuxit och utvecklats, men vi har aldrig tappat vår ursprungliga passion och hängivenhet till att skapa den bästa espressobryggaren på marknaden.
Vi värderar hårt arbete, innovation och en stark gemenskap av kaffeälskare. Vårt mål är att alltid sätta våra kunder i första hand och att leverera en produkt och en service som överträffar deras förväntningar.
Vi hoppas att du kommer att njuta av din upplevelse med Flair espresso och vi ser fram emot att få dela vår kärlek till kaffe med dig. Tack för att du valde oss!

Introduktions video

Välj din drömbryggare från Flair espresso

Flair espresso erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa espressobryggare för alla behov. Lär dig mer om våra olika modeller och välj den som passar dig bäst.

Guldstandarden för manuell espresso - Flair 58

Är du en riktig espresso-entusiast som inte nöjer dig med något annat än det allra bästa? Då är Flair 58 espressobryggaren för dig! Med vårt första branschstandard 58 mm portafilter och anpassade förvärmningskontrollsystem kan du lita på att få konsekvent, vacker espresso varje gång. Don't settle for less - välj Flair 58 idag!

KÖP NU

Espresso av cafekvalitet med Flair PRO 2

Ta din espressoupplevelse till nästa nivå med Flair PRO 2! Denna bärbara manuella espressomaskin ger dig den högsta nivån av manuell kontroll av alla våra espressomaskiner. Med vårt större brygghuvud och möjlighet att välja in dina extraktioner med tryckmätare, kan du vara säker på att få espresso av cafekvalitet varje gång. Så vad väntar du på? Uppgradera till Flair PRO 2 idag!

KÖP NU

Flair Signature - den ultimata kombinationen av form och funktion

Njut av den ultimata kombinationen av form och funktion med Flair Signature-serien. Dessa manuella espressomaskiner har samma funktioner som våra Classic-modeller, men är mer eleganta och stilrena. Välj mellan vitt, svart eller krom och njut av vår signaturkopparpläterade portafilterbas. Och med vår anpassade tryckmätare kan du få omedelbar feedback och brygga med precision i "Espresso-zonen". Gör Flair Signature-serien till mittpunkten i ditt hem idag!

KÖP NU

Brygg din egen cafe-kvalitet espresso med Flair Classic - den ursprungliga och manuella espressomaskinen

Är du en kaffeälskare som vill ha möjlighet att brygga din egen espresso av cafekvalitet var du än är? Då är Flair Classic espressomaskinen för dig! Den här helt manuella maskinen, som serveras med handspakspress, kan brygga mellan 6-9 BAR tryck, exakt det som behövs för att skapa den perfekta espresson. Varje Classic levereras med allt du behöver för att brygga espresso av cafekvalitet, inklusive en anpassad bärväska. Vill du ta din bryggning till nästa nivå? Uppgradera till vårt tryckmätarkit på tillbehörsavdelningen för precisionsbryggning. Börja brygga din egen cafe-kvalitet espresso med Flair Classic idag!

KÖP NU

Gör espresso enkelt, miljövänligt och prisvärt med Flair NEO

Är du nybörjare på espressobryggning eller letar efter en bekväm och prisvärd lösning för att göra espresso hemma? Då är Flair NEO produkten för dig! Vi har skapat NEO för att vara enkel, miljövänlig, kostnadseffektiv och rolig att använda, samtidigt som den producerar utsökt espresso. Många andra hemmabryggare, som Moka-pannor och podmaskiner, påstår att de gör espresso, men i själva verket bara ger dig en kopp starkt kaffe. Vår hemlighet ligger i vårt Portafilter med flödeskontroll som gör bryggningen enkel och garantierar en riktig espresso. Testa Flair NEO idag och upplev den perfekta espresson hemma!

KÖP NU

Experttips för att få ut det mesta av din Flair espressobryggare

Att få ut det mesta av din espressobryggare kräver lite vård och omtanke. Här är några tips och råd för att hjälpa dig att få den bästa möjliga upplevelsen med Flair espressos produkter:

  • Rengör bryggaren regelbundet: För att hålla din bryggare i toppform rekommenderar vi att du rengör den efter varje användning. Använd en fuktig trasa och en mild rengöringsprodukt för att avlägsna eventuella rester av kaffe eller smuts.
  • Använd rätt mängd kaffe: För att få den bästa smaken och konsistensen på din espresso rekommenderar vi att du använder rätt mängd kaffe. En bra tumregel är att använda ungefär 7 gram kaffe per 2 ounces espresso.
  • Var noga med vattenkvaliteten: En viktig faktor för att få den perfekta espressobryggningen är att använda rent och friskt vatten. Se till att byta ut vattnet i din bryggare regelbundet och använd endast kranvatten av hög kvalitet.
  • Underhåll bryggaren regelbundet: En viktig faktor för att få den perfekta espressobryggningen är att använda rent och friskt vatten. Se till att byta ut vattnet i din bryggare regelbundet och använd endast kranvatten av hög kvalitet.

Följ dessa tips och råd och du kommer att kunna njuta av en perfekt espresso varje gång du använder din Flair espressobryggare.


Testimonials

James Hoffman Flair recensioner

Om Flair Espresso

Flair Espressomaskiner är ett populärt val för kaffeentusiaster som vill göra sin egen espresso hemma. Dessa manuella spakmaskiner är designade för att vara lätta att använda, men producerar espresso av hög kvalitet som konkurrerar med dyra kommersiella maskiner.

En av de viktigaste egenskaperna hos Flair Espressomaskiner är deras kompakta storlek. De är tillräckligt små för att passa på en köksbänk, vilket gör dem perfekta för dem med begränsat utrymme. Dessutom innebär deras manuella spakdesign att de inte kräver elektricitet, vilket gör dem idealiska för användning utomhus eller under strömavbrott.

Flair Espressomaskiner är också mycket anpassningsbara. De kommer med en mängd olika tillbehör, inklusive en sabotage, en tryckmätare och ett portafilter, som tillåter användare att finjustera bryggprocessen för att passa deras preferenser. De har också en löstagbar vattentank, som gör det enkelt att fylla och rengöra.

En annan fördel med Flair Espressomaskiner är deras hållbarhet. De är gjorda av högkvalitativa material, som rostfritt stål och aluminium, som är byggda för att hålla. Detta gör dem till en utmärkt investering för dem som planerar att använda dem ofta.

Flair Espressomaskiner är också mycket lätta att rengöra. De avtagbara delarna kan tas isär och tvättas för hand och själva maskinen kan torkas av med en fuktig trasa. Detta gör det enkelt att underhålla och säkerställa att maskinen alltid är i toppskick.

Sammantaget är Flair Espressomaskiner ett utmärkt alternativ för dem som letar efter en högkvalitativ, manuell espressomaskin som är lätt att använda, anpassa och rengöra. De är perfekta för både nybörjare och erfarna baristas. Med en Flair Espressomaskin kan du göra läcker, professionell espresso hemma, när du vill.

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen