Hoppa till innehåll
Eureka Atom Touch 65 Elektronisk Kaffekvarn – en intelligent lösning för kaffeentusiaster - Barista och Espresso

Eureka Atom Touch 65 Elektronisk Kaffekvarn – en intelligent lösning för kaffeentusiaster

Eureka Atom Touch 65 elektronisk kaffekvarn är den nya standarden för alla kaffeentusiaster som vill ha en enkel, snabb och kvalitativ malning. Med sin intuitiva touchskärm och högkvalitativa material säkerställer denne kaffekvarn en jämn malning för en optimerad smak.

Funktioner

  • 65mm stålburkar för en jämn malning
  • Intuitiv touchskärm för enkel användning
  • Mikroprocessorstyrd malningssystem för noggrannhet
  • 40 malinställningar för olika sorter av kaffe
  • Maler 2,8-3,8 gram per sekund, snabbare än Atom Specialty 65
  • Automatisk avstängning efter 30 sekunder
  • Lätt att rengöra och underhålla

Intuitiv touchskärm för enkel användning

Eureka Atom Touch 65 elektronisk kaffekvarn har en intuitiv touchskärm som gör det enkelt att ställa in den önskade malinställningen. Du behöver inte längre förlita dig på knappar eller vred, en enkel touch räcker.

Precisionsteknik för bästa smak

Eureka Atom Touch 65 elektronisk kaffekvarn använder fortfarande en mikroprocessorstyrd malningssystem för att säkerställa en jämn malning för bästa smak. 65mm stålburkar säkerställer att kaffebönorna malas jämnt, vilket resulterar i en optimal smak.

Många inställningar för olika sorter av kaffe

Med 40 malinställningar är det fortfarande enkelt att hitta den rätta inställningen för din favoritsort av kaffe. Oavsett om du föredrar en grov eller fin malning, så har Eureka Atom Touch 65 elektronisk kaffekvarn en inställning som passar.

Snabb malning för bästa resultat

Eureka Atom Touch 65 elektronisk kaffekvarn maler med en hastighet på 2,8-3,8 gram per sekund, vilket är snabbare än Atom Specialty 65. Detta gör att du får den bästa smaken från dina bönor på kortast möjliga tid.

Kaffeälskare uppskattar Eureka Atom Touch 65

Kaffe är en viktig del av mångas dagliga rutiner och för att få den ultimata smakupplevelsen är det viktigt att ha rätt kaffekvarn. Eureka Atom Touch 65 är en elektronisk kaffekvarn som är utformad för att leverera den bästa smakupplevelsen varje gång.

Med en intuitiv touchskärm är det lätt att ställa in kvarnen precis som du vill ha den. Du kan välja mellan finkornig eller grovkornig malning, beroende på din personliga smak. Atom Touch 65 är också snabbare än sin föregångare Atom Specialty 65, malande 2,8-3,8 gram per sekund.

Eureka Atom Touch 65 är tillverkad med de allra bästa materialen och är konstruerad för att vara lätt att använda och underhålla. Den har också en inbyggd dosermätare som hjälper dig att alltid få rätt mängd kaffe varje gång. 

Mala kaffe som en proffs med Atom Touch 65 

Atom Touch 65 har en precisionsjusterbar malning, vilket innebär att du kan justera finheten på malningen för att få den perfekta smaken varje gång. Kvarnen har också en luftkyld motor som säkerställer att kaffebönorna inte blir för varma under malningen, vilket kan påverka smaken negativt.

Eureka Atom Touch 65 har också en stor bönbehållare som rymmer upp till 300 gram kaffe, vilket är tillräckligt för att göra flera koppar kaffe åt gången. Bönbehållaren är också lätt att tömma och rengöra.

Få den bästa smaken varje gång med Eureka Atom Touch 65

Eureka Atom Touch 65 är en elektronisk kaffekvarn som levererar den ultimata smakupplevelsen varje gång. Med en intuitiv touchskärm, snabb malning och precisionsjusterbar malning, får du alltid den bästa smaken från dina kaffebönor.

Köp Eureka Atom Touch 65 idag och upplev skillnaden själv. Du kommer aldrig att vilja gå tillbaka till en annan kaffekvarn.

Handla Eureka Atom Touch 65

Hoppas att du gillade vår blogg-inlägg om Atom Touch om du vill läsa mer klicka här!

Äldre inlägg
Nyare inlägg

Kundvagn

Din varukorg är för tillfället tom

Shoppa nu