Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ Snabba leveranser ✓ 12-mån garanti ✓ Fri frakt

Reviews

Based on 42 reviews
90%
(38)
10%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Flair 58
Sebastian Karlström
Flair 58

Har tidigare haft en halvautomatisk maskin, men med denna kunde jag nästan direkt göra espresso som var mycket godare än någon jag fått till i min tidigare maskin. Är så otroligt nöjd med denna. Att ha kontrollen på trycket gör att möjligheterna blir enorma. Har verkligen testat massa olika pressure profiles till olika bönor och det är riktigt intressant. Detta blir nog maskinen jag kör tills den dag jag har råd att köpa en Decent.

Den bästa espresso maskin!

100% nöjd!

D
Flair Pro 2
Daniel Hellberg

Jag ger Pro2 5 stjärnor alla dagar i veckan men 4 stjärnor i användarvänlighet. Bra kundsupport av Barista och Espresso och kan rekommendera denna produkt!

H
Flair Pro 2
Håkan Nilsson
Super nöjd

Trevligt bemötande av personal och snabb leverns. Kan rekommenderas!

R
Flair Pro 2
Rickard Carlsson
Fantastik produkt!

Fantastisk produkt! Den är välbyggd och lätt att rengöra! Jag är en nybörjare och är absolut ingen barista på något sätt men fick så bra resultat att jag var helt chockad. Det var lite mer av en inlärningskurva men efter några försök så gick det bra. Är super nöjd med köpet och rekommenderar denna produkt!

Sage Barista Touch Espressomaskin

Sage Barista Express Espressomaskin

👍

Mycket bra maskin.

Lovely aroma and flavour

I dialed this one in fairly quickly and really enjoyed it. Will definitely buy again.

Great coffee!

Excellent machine, built well and designed to make good coffee. Particualrly like the emphasis on sustainability and circularity with this company, with repair and reuse of machines in mind.

Quite tasty, but hard to perfect

When I finally got my espresso shots tuned nicely for this roast, it was really nice. The 'berry' flavour was strong for me. But to get to that point I found it was more difficult than a darker roast. Quite enjoyable coffee.

SV: Snabbt och Enkelt; EN: Quick, Easy

SV: Enkelt beslut att köpa från B-E. Jag håller med att maskinen var 'som ny'. Bonus att den var billigare än ny och de skickade maskinen snabbt. DB Schenker var lite långsamt men så är det. Jag tyckte om kommunication från B-E, de var direkt och vänlig.

EN: Pretty easy decision to buy from B-E. The machine was cheaper than new and I agreed with their assessment that the machine was 'like new'. They worked quickly and the order was processed fast. DB Schenker was a bit slow but I think thats normal during the pandemic. All communications with B-E were direct and friendly. Happy to support their business.

K
Espresso Grande
Kenneth Backman

Espresso Grande

Etiopien Gersi Espresso

Mkt nöjd med min Sage Barista Express Espressomaskin

Så lycklig över grymt kaffe varje dag.

Osannolikt bra

En espressomaskin som verkligen är som ny. Var den ny? Om den var begagnad var rengöringsarbetet osannolikt bra gjort, var den ny ja då fick jag den för ett fantastiskt pris. Jag kan verkligen rekommendera köp här. Bra packat för frakten. Nu njuter jag av det godaste kaffet jag gjort någonsin

C
Sage Barista Touch Espressomaskin
Christoffer Gustafsson
Bra leverans

Bra leverans. Älskar idén med rekondade kaffemaskiner.

J
Sage Bambino Plus
Jesper Elcar

Sage Bambino Plus

Supernöjd

Maual

Jag behöver en manual på svenska
Vänligen återkom

Mvh Mikael lind

Jag köpte en som var i skick ”som ny"

Jag är väldigt nöjd med köpet. Personligen tycker jag att återbruk är viktigt för miljöns skull och köper gärna begagnat om så är möjligt. Den maskin som jag fick såg inte använd ut alls. Det gick att se att kvarnen hade använts, men allt annat hade sin plast kvar. Allt fungerar som det ska. Maskinen i sig är väldigt smidig och gör gott kaffe.

Perfekt maskin!

Maskinen är klockren! Enkel att hantera och gör väldigt gott kaffe.

Toppen!

Köpte en maskin som ”bra”, ser ut och fungerar som en ny! Supernöjd

Barista pro

Riktigt trevlig maskin. Köpte ”som ny” och det är den. Hade den inte luktat nymalet kaffe så hade jag aldrig kunnat säga att den är begagnad 👍

Grymt

Som sprillans ny! Super nöjda

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen

Item is added to cart