Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

Upptäck Profitec espresso

Sedan 1985
ProfiTec espressomaskiner är tyskkonstruerade med precision och uppmärksamhet på detaljer. De har temperaturstabilitet, tryckprofilering och är byggda för att hålla. Lämpliga för både hem och professionell användning, de garanterar den ultimata espressoupplevelsen.

Pro 300 Liten dubbelkokare med PID

Pro 300 är en halvautomatisk espressomaskin med dubbla kokare. Beroende på dina behov kan PRO 300 användas som en enda panna. Fördelen som enkelpanna är den korta uppvärmningstiden på 5 minuter för att göra
espresso.

KÖP

Introducerar vår nya Profitec Pro 400!

Snart kommer vi att lansera Profitecs senaste modell Pro 400! Här kommer information kring dena nya modell.

Köp

Pro 500 Värmeväxlare med PID

Den klassiska designen av det polerade höljet i rostfritt stål med en högklassig, massiv E 61 brygggrupp avrundas av de nostalgiska vridventilerna. Dessa har lågt slitage och är lätta att hantera tack vare den fjäderbelastade tekniken.

KÖP

Pro 600 Dubbla kokare med PID

Pro 600 är en espressomaskin med dubbla pannor och PID-display, som också kan användas som en maskin med en enda panna. Båda pannans temperaturer kan justeras individuellt med hjälp av PID.

Köp

Pro 700 Dubbla kokare, PID och rotationspump

PRO 700 är en halvautomatisk espressomaskin med dubbla pannor och PID-display. Temperaturen för båda pannorna kan justeras individuellt.

Köp

Pro 800 en riktig klassiker

Vår PID-styrda spakmaskin PRO 800 är inte bara en klassiker med sin enkla design utan ger också en exceptionell smakupplevelse. Få bästa möjliga espresso tack vare förinfusionen som tillhandahålls av den massiva bryggruppen och den speciella tryckprocessen.

Köp

Om Profitec espresso

ProfiTec espressomaskiner är avancerade, tyskkonstruerade maskiner som är designade för den ultimata espressoupplevelsen. Dessa maskiner är byggda med precision och uppmärksamhet på detaljer, med endast de finaste materialen och banbrytande teknik.

En av de utmärkande egenskaperna hos ProfiTec-maskiner är deras temperaturstabilitet. Maskinerna använder ett unikt värmesystem som säkerställer att vattentemperaturen alltid är på den perfekta nivån för att brygga espresso. Det betyder att varje shot espresso är konsekvent och av högsta kvalitet.

En stor egenskap hos ProfiTec-maskiner är möjligheten att justera trycket på vattenflödet. Detta är känt som "tryckprofileringsfunktionen" och det låter dig finjustera extraktionsprocessen för att få den perfekta shoten av espresso. Denna funktion är särskilt användbar för baristas som vill experimentera med olika kaffeblandningar och hitta den perfekta extraktionen för var och en.

ProfiTec-maskiner är också byggda för att hålla. Maskinerna är konstruerade med högkvalitativa material och är designade för att tåla tung användning. Dessutom kommer maskinerna med två års garanti, vilket ger användarna sinnesro att deras investering är skyddad.

Sammanfattningsvis är ProfiTec espressomaskiner premiummaskiner som är designade för den ultimata espressoupplevelsen. Dessa maskiner är byggda med precision och uppmärksamhet på detaljer och kommer med avancerade funktioner som gör dem lämpliga för både hemmet och professionellt bruk. Dessutom är maskinerna byggda för att hålla och kommer med två års garanti, vilket gör dem till en fantastisk investering för alla som menar allvar med sitt kaffe.

Barista och Espresso i aktion i Stockholm

med Profitec-espresso Pro 500 och Pro 700 som serverar Gringo Radical espresso.

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen