Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓Fri frakt inom Sverige

Flair espresso tillbehör

Tillbehör för att förbättra din bryggning!

Tillbehör för att förbättra din bryggning!
Din Flair 58 och 58x kommer med allt du behöver för att brygga den högsta nivån av espresso av kafékvalitet. Men du behöver inte stanna där!

Vi erbjuder ett antal ytterligare alternativ för att förbättra din bryggupplevelse, inklusive en magnetisk portafiltertratt och mjölkskumningsalternativ från våra vänner på Nanofoamer. Dessutom är din Flair 58 och 58x en maskin, och därför kan delar behöva bytas ut. Ta det du behöver nedan.

Tillbehör till PRO 2-systemet!

Din PRO 2 levereras med allt du behöver för att brygga den högsta nivån av espresso, cafékvalitet. Men du behöver inte stanna där!

Vi erbjuder ett antal ytterligare alternativ för att förbättra din bryggningsupplevelse, inklusive ett extra portafilter och brygghuvud för att brygga på varandra följande shots utan att rengöra först. Dessutom är din PRO 2 en maskin och som sådan kan delar behöva bytas ut.

Ta din signatur vidare med extrafunktioner!

Din Signature levereras med allt du behöver för att brygga espresso av cafekvalitet. Men du behöver inte stanna där!

Vi erbjuder ett antal extra tillbehör för att förbättra din bryggningsupplevelse, bland annat ett extra portafilter för att brygga på varandra följande shots utan att rengöra först och en temperaturremsa för förbättrad värmestyrning.

Ta din klassiker till nästa nivå!

Se din Classic som en riktig grund för att brygga manuell espresso. Men du behöver inte stanna där!

När du är redo kan du överväga att uppgradera din Classic, antingen med ytterligare tillbehör som vårt tryckmätarkit, eller ändra spelet helt och hållet genom att uppgradera helt och hållet till vårt PRO 2 brygghuvud. Allt finns inom räckhåll för dig.

Uppgradera din NEO!

Se NEO som din verkliga grund för att brygga manuell espresso. Den har allt du behöver för att komma igång med din espressoresa, och vi har alla tillbehör du behöver för att fortsätta på den espressoresan.

När du är redo kan du överväga att uppgradera din NEO, för att brygga med två Flow-Control Portafilter, eller köpa ett Bottenlöst 2-i-1 Portafilter- och tryckmätarset.

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen

Item is added to cart