Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

alla kategorier

Är du på jakt efter en ny espressomaskin eller kaffekvarn?

Är du på jakt efter en ny espressomaskin eller kaffekvarn? Då är det bara att titta på kategorin "Alla Kategorier" på Barista Espressos webbplats. Denna kategori erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla kaffeentusiasters behov.

Ett av de alternativ som finns i denna kategori är renoverade espressomaskiner från Sage. Dessa maskiner har återställts till nyskick, vilket gör dem till ett utmärkt val för dem som letar efter en högkvalitativ maskin till ett mer överkomligt pris.

För dem som vill göra espresso hemma erbjuder kategorin även halvprofessionella maskiner som är perfekta för hemmabruk. Dessa maskiner erbjuder många av de funktioner och möjligheter som en kommersiell maskin har, men är utformade för hemmabruk.

För dem som föredrar ett mer traditionellt tillvägagångssätt för att göra espresso finns det också manuella hävarmmaskiner. Dessa maskiner erbjuder en praktisk upplevelse och låter användaren kontrollera vattnets tryck och flödeshastighet för en skräddarsydd shot.

Förutom espressomaskiner erbjuder kategorin också ett brett utbud av kaffekvarnar för både hemmabruk och professionellt bruk. Oavsett om du letar efter en manuell kvarn eller en automatisk kvarn hjälper de tillgängliga alternativen dig att uppnå den perfekta malningen av dina bönor.

För kaféer, barer och restauranger finns även kommersiella espressomaskiner. Dessa maskiner är utformade för att hantera stora volymer och är byggda för att hålla länge, vilket gör dem till en bra investering för alla företag.

Förutom maskiner och kvarnar erbjuder kategorin också ett brett utbud av kaffebönor, rengöringsmaterial och baristaverktyg. Från högkvalitativa bönor som kommer från hela världen tillTranslated with DeepL

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen