Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

alla kaffe kvarn

Espressoälskare behöver rätt kvarn för fantastiska resultat. Professionella slipmaskiner använder större platta eller koniska grader som genererar mindre värme och skapar en jämn partikelstorlek. Hemmamodeller har vanligtvis små blad som kan påverka bryggkvaliteten. Kommersiella maskiner har också större behållare, så att du kan mala fler bönor på kortare tid.

Nuförtiden vänder sig fler och fler människor till espressomaskiner för ett bekvämt sätt att göra sina favoritkaffedrycker. Men om du menar allvar med att göra fantastisk espresso, är det viktigt att ha rätt kvarn. Hemma och professionella espressokvarnar har mycket olika design och kapacitet vilket kan påverka dina bryggresultat i hög grad.

Den största skillnaden mellan hem- och professionella espressokvarnar ligger i graderna. Professionella slipmaskiner använder större platta eller koniska stålgrader som genererar mindre värme än små blad som finns i de flesta hemmodeller. Detta säkerställer en bättre utvinning av smak från nymalda kaffebönor samt en jämn partikelstorlek för konsekventa resultat varje gång du brygger. På grund av de stora magasinen på många kommersiella modeller kan du dessutom mala fler bönor på kortare tid.

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen