Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

accessoarer

Ett kvalitetsvattenfilter är viktigt för att skapa fantastiska espressodrycker. Den tar bort orenheter och avlagringar, vilket säkerställer en konsekvent smak varje gång! Andra baristatillbehör inkluderar för flair espressomaskiner och andra verktyg för att skapa den perfekta koppen.

Barista accessoarer

Som barista vet du att att ha rätt tillbehör kan göra stor skillnad för att skapa en exceptionell kopp espresso. Från vattenreningssystem till eleganta espressomaskiner och allt däremellan, det finns ingen brist på alternativ när det kommer till tillbehör till ditt kafé eller kafé. Låt oss ta en titt på några av de mest populära baristatillbehören som finns tillgängliga idag.

Vattenreningssystem: Din lokala vattenförsörjning kan innehålla mineraler och andra föroreningar som kan påverka smaken och konsistensen på dina espressodrycker. Att investera i ett kvalitetsfiltreringssystem för ditt företag hjälper till att säkerställa att du producerar konsekvent välsmakande drycker varje gång. Förutom att filtrera bort skadliga föroreningar, minskar dessa system även avlagringar från hårt vatten

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen