Hoppa till innehåll

✓ 14 dagars ångerrätt ✓ 12-mån garanti ✓Snabba leveranser ✓ Gratis frakt vid beställningar över SEK 3500 inom Sverige

Om Rocket Espresso Milano - En av dem bästa espressomaskinstillverkarna - Barista och Espresso

Om Rocket Espresso Milano - En av dem bästa espressomaskinstillverkarna

Rocket Espresso är en tillverkare av kaffemaskiner som grundades av en nyzeeländare och en italienare, med målet att producera vackra handgjorda espressomaskiner som kan göra det finaste espressot. Deras maskiner tillverkas för hand, vilket innebär att varje maskin är unik, och världen anser deras arbete som perfektion.

Rocket Espresso förvärvade rätten att tillverka de legendariska espressomaskinerna som gjordes av det italienska företaget ECM på 1980-talet. På senare år har de arbetat för att skapa den bästa upplevelsen för kaffeälskare. De tillverkar både kaffemaskiner och tillbehör, såsom skummare och pressar.

Rocket Espresso erbjuder flera modeller av kaffemaskiner, inklusive Giotto och Cellini (nu uppdaterade till Mozzafiato). Namnen indikerar maskinens yttre form, medan konstruktionen är densamma. Deras Premium Plus, Plus, Plus V2 och Appartamento-modeller använder endast vatten från en intern tank och har en vibrationpump. Temperaturkontroll regleras med en tryckstat, termokoppsvärmeväxlare och vibrationpump.

Plus PID och Type V-modellerna har elektronisk temperaturkontroll genom en PID (proportional integralderivativ)-system, som kan justeras på en döljd display under avloppsskålen. Kedjorna är isolerade för att minska energianvändningen. Evoluzione-serien har alternativet att använda vatten från en intern tank eller en anslutning till vattenförsörjningen. Evoluzione R-modellen är en uppgradering till Evoluzione V2, med elektronisk temperaturkontroll och flera designförändringar.

Slutsats

Rocket Espresso är dedikerade till att skapa de bästa espressomaskinerna, med varje modell handgjord för att säkerställa unikhet och kvalitet. Med ett utbud av modeller att välja mellan finns det en Rocket Espresso-maskin för varje kaffeälskare. Oavsett om du söker en intern vattentank eller en maskin med elektronisk temperaturkontroll har Rocket Espresso dig täckt.

Äldre inlägg
Nyare inlägg

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Stäng (esc)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ta del av nyheter, erbjudanden och tävlingar när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Vi skickar ut spännande och värdefull information om espresso.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

Lagt till i kundvagnen