Hoppa till innehåll
Allt du behöver veta om renoverade espressomaskiner - Barista och Espresso

Allt du behöver veta om renoverade espressomaskiner

Även om du är välbekant med Sage espressomaskinerna har du kanske aldrig hört talas om renoverade espressomaskiner? En rekonditionerad espressomaskin är den bästa alternativet för dig som vill ha både kvalitet och prestanda till lägre pris. Vi besvarar de vanligaste frågorna kring rekonditionerade espressomaskiner.

Vad innebär rekonditionerad?

En renoverad skiljer sig från en begagnad. Att espressomaskinen är rekonditionerad betyder att den har återställts funktionsmässigt till nyskick. Det betyder alltså inte att espressomaskinen är 100% ny men är funktionsmässigt som ny.

Var kommer dem ifrån?

Våra espressomaskiner består av tidigare returnerade och reklamerade varor. Samtliga espressomaskiner genomgår en rad olika tester, slitagekomponenterna byts ut och andra elektriska komponenter som visar spår av slitage byts ut. Innan espressomaskinerna säljs hos oss genom går vi en noggrann kvalitetskontroll och delar upp i två olika skick nivåer. Läs mer om våra skicknivåer nedan.

Samma förutsättningar som en ny

Du får 12-mån garanti och 14 dagars ångerrätt för alla våra espressomaskiner oavsett skick.

Hur fungerar skickgraderingen?

Alla espressomaskiner som vi får in har olika nivåer av slitage och därmed utför vi en kvalitets kontroll där vi graderar maskinerna efter skick. På barista-espresso.se har vi två olika skick nivåer. "Som ny" och "Bra". Oavsett vilket skick du väljer är maskinen helt renoverad internt och därmed garanterar vi att maskinen är funktionellt som ny. Skicken baseras endast på yttre spår av användning.

Som ny:

Espressomaskinen bär mindre spår av användning vilket endast syns vid vissa synvinklar. Reporna brukar finnas endast vid främre delen av droppbrickan och är ytterst små, därmed som ny.

Bra:

Espressomaskinen har oftast tydliga tecken på användning och kan bära mindre repor, bucklor och kantstötning.

Packar klimatsmart!

Kartong är den klimat smartaste förpacknings alternativet enligt flertal studier. Därför packas alla våra espressomaskiner i 100% kartong som är anpassad för våra produkter.

Sammanfattning: 

Rekonditionerade espressomaskiner är ett bra alternativ för personer som vill ha både kvalitet och prestanda till ett lägre pris. De är tidigare returnerade och reklamerade varor som har återställts funktionsmässigt till nyskick. De erbjuder samma förutsättningar som en ny espressomaskin, inklusive 12-månaders garanti och 14 dagars ångerrätt. Dessa espressomaskiner är graderade efter skicknivåer, "som ny" och "bra". Oavsett vilket skick du väljer är maskinen helt renoverad internt och garanterar att den är funktionellt som ny. Att välja en rekonditionerad espressomaskin är hållbarare konsumption, billigare för dig och bättre för klimatet.

4 anledningar till varför du bör överväga renoverad över ny

  • Hållbarare konsumption
  • Billigare för dig
  • Bättre för klimatet
  • Samma förutsättningar som en ny

Handla en rekonditionerad espressomaskin

Äldre inlägg
Nyare inlägg

Kundvagn

Din varukorg är för tillfället tom

Shoppa nu